Alfa biztonsági ajtó 10 év garanciával, MABISZ tanúsítvánnyal.
Alfa Biztonsági Ajtó
Árlista Bemutatóterem - Kapcsolat Céginformáció
Alfa biztonsági ajtó
Az Alfa biztonsági ajtóhoz alapáron választhat Maestro típusú kilincset.
A biztonsági ajtót CISA biztonsági zárrendszerével szereljük fel.
Az Alfa biztonsági ajtó lépcsőházi szigeteléscsomagjából 2 féle szigetelés közül választhat.

Érdeklődni az Alfa biztonsági ajtóról a +36 (1) 445-2819 telefonszámon, valamint személyesen Bemutatótermünkben lehet.

Az oldal kulcsszavai
biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, biztonsági ajtók, acél biztonsági ajtó Budapest, biztonsági ajtó ár, acél biztonsági ajtó ár, acél biztonsági ajtó, ALFA acél biztonsági ajtók, ALFA acél biztonsági ajtó, ALFA biztonsági ajtó, acél biztonsági ajtó árlista

Alfa acél biztonsági ajtó - Acélszerkezet

Az Alfa acél biztonsági ajtó acélszerkezeteAlfa acél biztonsági ajtó - AcélszerkezetAz Ajtó-Betörésvédelem Kft. az Alfa acél biztonsági ajtó acélszerkezetének létrehozásához szükséges tervezésre nagy figyelmet szentelt.
A biztonsági ajtó részletes tervének összeállításánál, a folyamatosan fejlődő betörési módszerek figyelembevétele mellett, tanulmányoztuk más, ebben a profilban tevékenykedő vállalkozások által kidolgozott acél biztonsági ajtót is. Felhasználtuk az acél biztonsági ajtók erősségeikből és gyengeségeikből származó tanulságokat és az évtizedek alatt felhalmozódott, a biztonsági ajtók gyártásakor szerzett tapasztalatokat.

Hosszú, átgondolt tervezés végeredménye az Ajtó-Betörésvédelem Kft. által gyártott Alfa acél biztonsági ajtó acélszerkezetének technológiája. A biztonsági ajtó acélszerkezete az ajtó nyíló részének vázából és az ajtótokból épül fel. Az Alfa acél biztonsági ajtó tokszerkezetének tervezése különbözik az egyes hazai gyártók, illetve a  külföldről importált biztonsági ajtó ajtótokjánál alkalmazott általános gyakorlattól, mivel a tokszerkezetet 60x40x2 mm négyszög idomacélból gyártjuk. Ezeket az idomacélokat szakaszos oldhatatlan kötéssel rögzítjük egymáshoz, a beépítendő acél biztonsági ajtó környezeti adottságainak megfelelően. Az acélküszöb az általunk kifejlesztett biztonsági ajtónál zárt egységet alkot a tokszerkezettel.


Az Alfa acél biztonsági ajtó rögzítése

Az acél biztonsági ajtó tokjának falhoz való rögzítése az előírások alapján, függőleges oldalanként 30 cm-enként, hegesztett fém köracélokkal történik, a beton építményeknél minimum 10 cm, téglából emelt épületek esetén minimum 15 cm mélységben, követve a MABISZ, az ORFK és a BRFK előírásait.
Néhány versenytársunktól eltérően, az Alfa acél biztonsági ajtó tokjának takarásához 40x20x2 mm vagy 60x20x2 mm méretű négyszög idom­acél­t használunk, amelyet speciális ragasztóval rögzítünk, ezáltal meggátoljuk, hogy a biztonsági ajtó tokját falhoz rögzítő köracélokat ne lehessen átvágni. A biztonsági ajtó nyíló része általános esetben két nagy teherbíró képességű zsanéron fordul. Négyszög idom­acélból gyártjuk az Alfa acél biztonsági ajtó nyíló szárnyát, amelynek váza 40x40x2 mm-es. Ezeket hegesztett kötésekkel erősítjük egymáshoz. A merevítő bordázatot - melynek anyaga 40x20x2 mm négyszög idom­acél - a nyíló ajtószárny acélszerkezetébe forrasztjuk.

Az Alfa acél biztonsági ajtó tokjának és ajtólapkeretének színét a RAL K7 színskálából választhatja ki. A fújás UNITOP vizes bázisú festékkel, alapozás után történik.

Az erőszakos behatolást meggátolja az Alfa acél biztonsági ajtó acél­szerkezete.

Bár kísérleteztek az általunk gyártott biztonsági ajtó erőszakos behatolásával, de eddig erős ellenfélnek bizonyult cégünk által létrehozott acélszerkezeti technológia.

A korábbi ajtó bontásának, valamint az Alfa Biztonsági Ajtó telepítésének következtében esetlegesen felmerülő  szakipari munkákat (vakolatjavítás, festés, tapétázás, hideg és meleg burkolás stb.) az Ajtó-Betörésvédelem Kft. nem vállalja, mivel ez nem tartozik a nyílászárógyártó és -forgalmazó cégek, így cégünk profiljába sem. Természetes kollégáink a kisebb faljavításokat (gipszelés) a telepítés végeztével elvégzik, ám a további szakipari munkák elvégzésére csak cégünkön kívülálló szakembereket tudunk ajánlani, akik a telepítést követően tudják a munkát felmérni és rövid határidővel elvégezni.

Bemutatótermünkben ügyfeleink meggyőződhetnek az Alfa acél biztonsági ajtó acél­szerkezete által nyújtott mindent átfogó biztonságáról. 


Az Alfa acél biztonsági ajtó páncéllemeze

Alfa acél biztonsági ajtó - Páncéllemez Az Alfa biztonsági ajtó teljes felületét 1,5 mm vastag acél páncél­lemezzel borítjuk be, amelyet a támadási oldalon a nyíló rész idom­acél keretéhez oldhatatlan kötésekkel hegesztünk. Mivel a biztonsági ajtó burkolatának megbontása is időigényes, ez nem előírás a acél biztonsági ajtóval szemben, azonban a páncéllemez alkalmazásával kívánjuk elérni azt az emelt biztonsági szintet, melyet áruinkkal kapcsolatban megkövetelünk.  A CISA® biztonsági trezor­zár-rendszer a támadási oldal felől egyedi ötvözetű pajzzsal van ellátva, továbbá egy - az idom­acél szerkezethez hegesztett - 5 mm vastag edzett acél­páncél óvja a teljes ajtófelszínt befedő páncél­lemezen túl. 

 
Oldaltérkép Impresszum