Alfa biztonsági ajtó 10 év garanciával, MABISZ tanúsítvánnyal.
Alfa Biztonsági Ajtó
Árlista Bemutatóterem - Kapcsolat Céginformáció
Alfa biztonsági ajtó
Az Alfa biztonsági ajtóhoz alapáron választhat Maestro típusú kilincset.
A biztonsági ajtót CISA biztonsági zárrendszerével szereljük fel.
Az Alfa biztonsági ajtó lépcsőházi szigeteléscsomagjából 2 féle szigetelés közül választhat.

Érdeklődni az Alfa biztonsági ajtóról a +36 (1) 445-2819 telefonszámon, valamint személyesen Bemutatótermünkben lehet.

Az oldal kulcsszavai
ALFA biztonsági ajtó, fém biztonsági ajtó ár, ALFA fém biztonsági ajtó, fém biztonsági ajtó, biztonsági ajtó árlista, biztonsági ajtó Budapest, fém biztonsági ajtó árlista, biztonsági ajtó, fém biztonsági ajtó Budapest, biztonsági ajtó ár

Alfa biztonsági ajtó - Fém biztonsági ajtó kiegészítők

Felhívjuk figyelmüket, hogy az Ajtó-Betörésvédelem Kft. komplett biztonsági ajtók gyártásával és telepítésével foglalkozik, külön alkatrészek forgalmazásával nem.

Alfa biztonsági ajtó - Kukucskáló fém biztonsági ajtóhoz


Az Alfa biztonsági ajtó igen praktikus kiegészítője az úgynevezett kukucskáló (másként: kitekintő), mely a fém biztonsági ajtó kinyitása nélkül teszi lehetővé a közel 180 fokos kitekintést. A fém biztonsági ajtó kukucskálója segítségével minden veszély nélkül győződhetünk meg a biztonsági ajtó előtt álló illetők kilétéről, illetve a biztonsági ajtó előtti területen zajló történésekről.

Az Alfa  fém biztonsági ajtó e kiegészítőjéhez egy - a használat alkalmával elfordítható - belső takarólap is tartozik annak ellenére, hogy a kukucskálón nem lehetséges a belátás.

Az Alfa biztonsági ajtó  kukucskálói megrendelhetők króm, matt króm (inox) és réz kivitelben.
Kukucskálót kizárólag a cégünknél rendelt biztonsági ajtók felszereltségeként kínálunk, alkatrész-forgalmazással az Ajtó-Betörésvédelem Kft. nem foglalkozik.

A kukucskáló fém biztonsági ajtóba történő beillesztésére, a vevőink kívánsága szerint kerül sor, a függőleges pozíció, illetve a szélesség figyelembevételével. A biztonsági ajtó kukucskálójának helyét a méretvételezés során adhatják meg megrendelőink.

Az Alfa fém biztonsági ajtóhoz kapcsolódó kukucskáló bruttó ára: 6 000 Ft/db


ALFA fém biztonsági ajtó - Króm kukucskáló  ALFA fém biztonsági ajtó - Inox kukucskáló  ALFA fém biztonsági ajtó - Réz kukucskáló 


Alfa biztonsági ajtó - fém biztonsági ajtóhoz rendelhető ajtószám


Az Alfa biztonsági ajtókhoz egyaránt rendelhető króm, matt króm (inox) és réz színű ajtószám, mely a csavarozással történő rögzítéssel ellentétben ragasztással kerül a fém biztonsági ajtó borítására, az esztétikai igényeknek megfelelően. 

Ajtószámot kizárólag a cégünknél rendelt biztonsági ajtók felszereltségeként kínálunk, alkatrész-forgalmazással az Ajtó-Betörésvédelem Kft. nem foglalkozik.

Az Alfa fém biztonsági ajtóhoz rendelhető ajtószám bruttó ára: 1 900 Ft/számjegy


ALFA fém biztonsági ajtó - Inox ajtószám  ALFA fém biztonsági ajtó - Króm ajtószám  ALFA fém biztonsági ajtó - Króm ajtószám 


Alfa biztonsági ajtó - A fém biztonsági ajtó CISA® biztonsági trezorzár rendszere


Alfa fém biztonsági ajtó - CISA biztonsági trezorzárAz Ajtó-Betörésvédelem Kft. kizárólag a zártechnikai piac egyik fő forgalmazója, az olasz CISA® biztonsági zár­ait építi be a fém biztonsági ajtóba. 

Külön alkatrészként a CISA® biztonsági zár­ nem rendelhető, kizárólag a cégünknél rendelt biztonsági ajtók felszereltségeként kínáljuk, alkatrész-forgalmazással az Ajtó-Betörésvédelem Kft. nem foglalkozik. 


A 12 lamellás, alapáron 57515 típusú dupla tollú központi trezor­zár-­rendszer garantálja az Alfa biztonsági ajtó védelmét. Opcionálisan választható a CISA® 57665 típus, melyet át lehet programozni egy új kulcskészletre anélkül, hogy kivennénk a zárat ajtóból. Az Alfa fém biztonsági ajtó átprogramozható trezorzár-rendszere költségkímélő és gyors megoldást biztosít a kulcscserére. Az átprogramozáshoz mindenképp szükség van az aktuális kulcskészlet egy kulcsára, mert csak nyitott ajtólapnál és kitekert rudazatoknál lehetséges a trezorzár "megtanítása" az új kulcskészletre.

A CISA® 57515 biztonsági ajtó­ba szerelhető 12 lamellás, dupla tollas központi trezor­zár-rendszer.

• Nikkel-acél kilincsnyelv 
• INOX előlap (ajtó­ba süllyeszthető kivitel)
• Alsó-felső rudazat mozgató kihajtás (összehúzás ellen védett) 
Horganyzott acél zár­ház 
• 4 db 18 mm átmérőjű nikkel-acél zár­nyelv 
 
A CISA® 57515 típusú trezorzár-rendszert magába foglalja az Alfa fém biztonsági ajtó alapára.

A CISA® 57665 biztonsági ajtó­ba szerelhető 12 lamellás, dupla tollas, átprogramozható központi trezorzár-rendszer.

Plusz tulajdonsága az 57515 típushoz képest, hogy kulcslopás vagy kulcselhagyás esetén át lehet programozni a zárat egy másik kulcskészletre anélkül, hogy zárat kellene cserélni, vagy a fém biztonsági ajtót szét kellene bontani. Természetesen az átprogramozással egyidejűleg a régi kulcskészletet kizárjuk, így azzal már nem lehet bejutni a fém biztonsági ajtón.

Opcionálisan rendelhető kiegészítő.

A CISA® 57665 átprogramozható központi trezorzár-rendszer felára: bruttó 32 000 Ft/db

Fém biztonsági ajtó­inkhoz CISA® kényelmi zár is rendelhető a fent említett két biztonsági trezor­zár mellett. A CISA®  kényelmi zárat kizárólag a cégünknél rendelt biztonsági ajtók felszereltségeként kínálunk, alkatrész-forgalmazással az Ajtó-Betörésvédelem Kft. nem foglalkozik.

 
Oldaltérkép Impresszum