Alfa biztonsági ajtó 10 év garanciával, MABISZ tanúsítvánnyal.
Alfa Biztonsági Ajtó
Árlista Bemutatóterem - Kapcsolat Céginformáció
Alfa biztonsági ajtó
Az Alfa biztonsági ajtóhoz alapáron választhat Maestro típusú kilincset.
A biztonsági ajtót CISA biztonsági zárrendszerével szereljük fel.
Az Alfa biztonsági ajtó lépcsőházi szigeteléscsomagjából 2 féle szigetelés közül választhat.

Érdeklődni az Alfa biztonsági ajtóról a +36 (1) 445-2819 telefonszámon, valamint személyesen Bemutatótermünkben lehet.

Az oldal kulcsszavai
biztonsági ajtó árlista, biztonsági ajtó, biztonsági ajtó gyártó Budapest, ALFA biztonsági ajtó gyártó, biztonsági ajtó gyártó, biztonsági ajtó Budapest, biztonsági ajtó ár

Ajtó-Betörésvédelem Kft. - A biztonsági ajtó gyártó

Alfa biztonsági ajtó síkborítással Sok biztonsági ajtó gyártó és biztonsági ajtót forgalmazó vállalkozástól különbözően - akik az ajtó környezetét alakítják a standard méretű ajtókhoz - az Ajtó-Betörésvédelem Kft. mindig az adott körülményekhez igazodva,  a helyszínen felmért méretekkel gyártja és telepíti az Alfa biztonsági ajtót. Ezáltal válik elkerülhetővé a felesleges toldás vagy falbontás, és a beépítéssel járó kellemetlenségek csökkenésével nő a leendő ajtó biztonságossága.

A biztonsági ajtó árajánlatának készítésénél figyelembe kell venni, hogy az árlistában feltüntetett Alfa biztonsági Ajtóra vonatkozó adatok egyszárnyú, maximum 100x210 cm tokméretig értendők. Ettől eltérő méretű biztonsági ajtó­ esetén az árlistában szereplő felárral kell számolni.

A korábbi ajtó bontásának, valamint az Alfa biztonsági Ajtó telepítésének következtében esetlegesen felmerülő  szakipari munkákat (vakolatjavítás, festés, tapétázás, hideg és meleg burkolás stb) az Ajtó-Betörésvédelem Kft. nem vállalja, mivel ez nem tartozik a nyílászárógyártó és -forgalmazó cégek, így cégünk profiljába sem. Természetes kollégáink a kisebb faljavításokat (gipszelés) a telepítés végeztével elvégzik, ám a további szakipari munkák elvégzésére csak cégünkön kívülálló szakembereket tudunk ajánlani, akik a telepítést követően tudják a munkát felmérni és rövid határidővel elvégezni.
 
Oldaltérkép Impresszum